Gen:feminin
Data nasterii:22 august 1954
Stagiul de cotizare: 35 ani 2 luni
Alte date:
Intrebare: In luna noiembrie 2012 am iesit la pensie anticipata partiala cu o penalizare pt 21 de luni .Acum cu luna august 2013 ,am posibilitatea sa ma reangajez cu un contract pe perioada determinata ( 9 luni ). Va rog sa ma ajutati si sa mi raspundeti la urmatoarele 2 probleme .
- Si eu si societatea care ma angajeaza trebuie sa anuntam Casa de pensii pt intreruperea acordarii pensiei , eu personal in cate zile inainte sau dupa trebuie sa fac acest lucru?
- Intrebarea este urmatoarea , calculul pensiei anticipate are la baza salariul mediu pe economie pentru fiecare an pt care s-a virat asigurarea sau la calculul pct totale se aplica numai salariul mediu din luna iesirii la pensie .Ca sa ma intelegeti vreau de fapt sa stiu daca exista posibilitatea ca reangajandu-ma si cotizand inca 9 luni , dupa aceasta pensia poate fi mai mica decat cea de acum , aceasta datorita faptului ca salariul mediu pe economie a crescut si probabil in anul viitor va mai creste ? exista si astfel de situatii ?