Gen:M
Data nasterii:04.06.1960
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere , am dreptul la pensie pentru limita de varsta , fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in 04 noiembrie 2016 la varsta standard de pensionare de 56 ani si 5 luni, stagiul complet de cotizare de 22 ani si 11 luni si stagiul minim de cotizare de 16 ani si 5 luni.
Pentru stagiile de ;
- 3 ani lucrati in Alte conditii de munca ;
- 8 ani si 3 luni lucrati in Conditii speciale ;
- 3 ani si 7 luni lucrati in Conditii deosebite , beneficiez de un spor de vechime de 7 ani care se adauga la stagiul de cotizare impreuna cu stagiul asimilat pentru scoala militara si realizez un Stagiu total de 27 ani si 4 luni .
Deci avand , Stagiul complet de cotizare depasit , am dreptul la pensie pentru limita de varsta .
Pentru stagiile de
- 3 ani lucrati in Alte conditii de munca ,
- 8 ani si 3 luni lucrati in Conditii speciale , beneficiez de reducerea varstei de pensionare cu 5 ani si 6 luni si am dreptul la pensie pentru limita de varsta de la varsta de 50 ani si 11 luni adica din 04.05.2011 .
Cu sprijinul si indrumarea d-vs am constatat acesta.
DAR am indentificat inca un an lucrat in ALTE CONDIITII totalul este -4 ani; CONDITII SPECIALE -8ani 3luni; CONDITII DEOSEBITE -2ani 7luni.
In acesta situatie oare am drepul la PLvarsta incepand cu 04.11.2010 conform L119/2010 ? "Total puncte" se imparte la 20 ? Multumesc .