Subiect "grupa de munca" Deschis de ginagom la data: 02/25/2014 12:59pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
grupa de munca
Scris de: ginagom la data: 02/25/2014 12:59pm
Gen:feminin
Data nasterii:1958
Stagiul de cotizare:un total de 24 ani
Alte date:Buna ziua am ,vechime in cooperativa de covoare Craiova ,Confectii Craiova ,si T.M.U.CH.B,...in Pitesti,mai mult de 11 ani ca sudor electric ,cu categoria a doua ,si am avut ,somaj si ajutor de somaj ,intrerupere pt cresterea copilului ,stiam ca se pune vechime in munca ..intreruperea pt cresterea copilului si ca am 3 luni ,la un an de munca ca sudor ,si mai am vechime ca AUXILIAR DE ENFERMERIA ,in ramura sanatatii ,ingrijind persoane in varsta in rezidenta si in casa lor, in Strainatate .Am nascut si crescut 3 copii.
Intrebare:Cand ma pot pensiona si cum pot sti grupu de munca si cand pot depune actele ...multumesc
Re: grupa de munca
Scris de: la pensie la data: 02/26/2014 10:08am
Datele dv sunt neclare si nu va putem face calculul datei de iesire la pensie.
Pentru aceasta trebuie sa reveniti cu urmatoarele date :
- Data sau macar luna de nastere.
- Perioada lucrata in Romania ani si luni in conditii normale si ani si luni in grupa II de munca. Grupa de munca o puteti afla din carnetul dv de munca sau de la angjatorul la care ati lucrat acea perioada,
- Perioada de somaj si ajutor de somaj in Romania.
- Perioada in ani si luni lucrata in strainatate cu contract de munca si tara in care ati lucrat (eventual daca aceasta tara este in Uniunea Europeana).
Actuala lege a pensiilor nu acorda reducerea varstei de pensionare pentru nasterea si cresterea unui anumit numar de copii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1