Gen:
Data nasterii:02.10.1978
Stagiul de cotizare:01.01.2003 - prezent
Alte date:din 01.06.2005 am lucrat program normal de 8 ore pe zi si cotizare normala in regim de handicap grav -certificat de handicap permanent, nerevizuibil
am absolvit cu licenta 2 facultati de cate 4 ani(1997-2001) si (1998-2002) regim de zi si un master de 2 ani (2003-2004)
nu am apucat sa fac stagiul militar...
Intrebare:Ma intereseaza care este stagiul meu de cotizare minim obligatoriu, varsta la care m-as pensiona de drept avand in vedere reducerea din cauza handicapului, daca ma pot pensiona acum de invaliditate gr.1, bineinreles daca comisia aproba,care este perioada mea asimilata si care ar fi valoarea punctelor obtinute pt aceasta perioada, care este perioada potentiala in cazul meu si la ce nr de ani sa impart nr total de puncte obtinut.
Intrucat in legea privind drepturile persoanelor cu handicap este stipulat clar ca "impozitele pe salarii sau alte venituri asimilate nu se plateste" pensia care ar urma sa o incasez ar fi impozitata cu cas de 5,5%?
va multumim din suflet
Mentionez ca toate informatiile sunt cuprinse si inregistrate in cartea de munca si contributiile au fost platite le zi.