Gen:M
Data nasterii:28.08.1965
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt un nou corespondent al sitului d-voastra. I-mi cer scuze daca intrebarea pe care o adresez este una stupida, dar la moment nu cunosc in detaliu legislatia in vigoare in acest sens. Dar totusi consider ca exista o procedura in cadrul legal in prezent, de aceea apelez la dumneavoastra pentru a afla un raspuns cat mai competent in acest sens: Am redobindit cetatenia si suntem la un pas de a trece cu traiul in Romania (totul consta la moment in achizitia unui imobil pentru trai). Am fost angajati oficial in servicu in RM, cu cartea de munca. Actualmente suntem cu munca in Europa, fara contracte oficiale. Dar constiintizam faptul ca la un moment revenim la casa proprie. Dorim sa cunoastem posbilitatea incadrarii in sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale -
1. Ce documente sunt necesare pentru anii lucrati in RM in calitate de confirmare a stagiului de munca
2. Daca e posibila achitarea la moment a platilor CAS fiind neangajat in cimpul muncii in Romania, si care este procedeul.