Re: la 2003 si 2004 programul nu ia cifre cu zeci de milioane
Scris de: la pensie la data: 04/08/2014 8:14am
Programul are unele dificultati in afisare pe acea perioada dar primeste cate cifre este nevoie.
Puteti verifica cifrele introduse facand click pe “Datele introduseâ€.
Daca aveti multe cifre de introdus cititi si cele spuse de noi pe pagina de pe site de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/limitarea-salariului-luat-in-calculul-pensiei.php
Scris de: Mitrut Arghir la data: 06/14/2018 6:11am
Gen:M
Data nasterii:23.09.1962
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Raspuns:Nu calculeaza corect - intre 1991 si pan ala denominalizare ma duce cu pensia la 50.000 RON daca adaug "milioane" in perioada respectiva.
Scris de: la pensie la data: 06/14/2018 9:40am
Suntem recunoscatori celor care cu buna credinta ne sesizeaza diversele erori ale progamului de calcul si incercam sa eliminam aceste erori in schimb nu putem decat sa regretam ca unii vizitatori ai acestui site, cu rea credinta, inventeaza erori.
Spuneti dv cum poate fi caracterizata actiunea celui care in loc sa introduca salariul realizat in perioada mentionata mai sus, introduce sume lunare egale cu fondul de salarii al unei intreprinderi cu peste 700 de salariati. Exemplu in luna mai 1991 ati introdus 7.000.000 lei in timp ce salariul mediu realizat pe economie a fost 9.331 lei adica cu 750 de ori mai mic si apoi trageti concluzia: “Nu calculeaza corect “ .
Conform unei glume din domeniul calculatoarelor in oricare program de calcul exista un subprogram numit pe scurt “Gigi “care se traduce prin : gunoi intra gunoi iese.