Subiect "plata" Deschis de florin podaru la data: 04/18/2014 8:54am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
plata
Scris de: florin podaru la data: 04/18/2014 8:54am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,povestea mea este cam urmatoarea:
-in luna ianuarie s-a emis decizia de pensionare de invaliditate
-la sfarsitul lunii martie,vazand ca nu-mi primesc banii am mers la casa de pensii unde am depus dosarul,acolo am primit raspunsul ca dosarul meu a ramas ,,agatat,, si nu s-a putut face plata
-am solicitat in scris plata drepturilor motivand ca am nevoie de medicatie-lucru real,atunci am primit prin casierie banii
-pentru luna aprilie ultima zi de plata a fost 18 aprilie dar,iarasi am ramas fara bani,am sunat la casa de pensii dar deja in jurul pranzului programul se incheiase
-INTREBARE:ce pot face in aceasta situatie?normal era sa primesc banii pana in 18 aprilie?
Cu multumiri,
Podaru F
Re: plata
Scris de: la pensie la data: 04/21/2014 12:28pm
Este neplacut ce vi s-a intamplat dv, sa faceti demersuri lunare pentru a vi se plati pensia si mai neplacut ce vi s-a intamplat in luna aprilie cu ocazia sarbatorilor de Paste. Nu putem decat sa va sfatuim ca dupa sarbatori sa mergeti direct la Casa de pensii de care apartineti si s cereti sa vi se plateasca pensia asa cum s-a facut si in lunile anterioare.
Scris de: florin podaru la data: 04/23/2014 5:38am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
multumesc pentru raspuns,
-am mers la casa de pensii,functionarul de la plati mi-a spus ca trebuia ca eu sa merg pana in 18 aprilie la ei sa-mi ridic banii(in luna martie cand am luat banii tot prin casierie,au spus ca vine posta in aprilie cu banii si talonul gri),dar acum este tarziu banii s-au cumulat cu luna mai si urmeaza atunci sa-i iau;cu mari rugaminti a binevoit dna functionar sa- mi dea banii prin casierie.
Este tot vina mea ca nu m-am deplasat pana la ei sa-mi iau banii? Nimeni nu tine cont ca este o boala la mijloc ca alt venit nu am,am ajuns sa-mi cersesc efectiv dreptul meu de la un functionar.Ce pot face,va rog?
Cu multumiri,
F Podaru
Scris de: la pensie la data: 04/24/2014 2:39am
Pentru functionarii de la Casa de pensii dv sunteti un numar de dosar care are unele neclaritati cine stie din ce cauza.
Sfatul nostru este sa respectati regula stabilita de ei si faceti un efort pana la clarificarea situatiei mergand lunar la casieria Casei de pensii.
Totusi credem ca pentru a grabi aceasta clarificare ar fi bines a faceti o contestatie catre “Comisia Centrala de Contestatii” pe care sa o depuneti la registratura Casei de pensii. In contestatie prezentati situatia dosarului si eforturile lunare pe care trebuie sa le faceti pentru a beneficia de un drept.
Re: plata-adeverinta
Scris de: florin podaru la data: 04/28/2014 3:50am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
va multumesc pentru indrumarea data,am trimis prin e-mail catre comisia de contestatii situatia dosarului meu;
-am o alta problema :momentan nu am niciun talon de pensie,am nevoie pentru medic si tribunal. Unde ma pot adresa pentru o adeverinta la casa de pensii, la ce serviciu pentru a obtine acest document,va rog?
Cu multumiri,
F Podaru
Scris de: la pensie la data: 04/30/2014 1:45am
Nu ati precizat cauza faptului ca nu mai aveti talon de pensie, adica nu vi s-a eliberat la casieria Casei de pensii si talonul odata cu pensia sau ati avut talon si l-ati folosit in alta parte.
Oricum pentru rezolvarea problemei trebuie sa va prezentati la ghiseul Casei de pensii si sa explicati situatia.
Scris de: florin podaru la data: 04/30/2014 4:39am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:buna ziua,
la casierie am semnat doar dispozitia de plata,nu am primit niciun talon de pensie de nicaieri,voi merge la casa de pensii pentru adeverinta,la ce serviciu ma pot adresa,va rog?
multumesc!
Am intrebat atunci de talon,mi s-a raspuns ca taloanele se dau doar cand vine vosta cu banii.
Scris de: la pensie la data: 05/03/2014 8:28am
Mergeti la registratura Casei de pensii teritoriale si cereti informatiile care va intereseaza si de acolo veti fi indrumat unde trebuie.
Scris de: florin podaru la data: 05/14/2014 10:29am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua!

in urma indrumarii dvs ref la plata drepturilor,am depus la casa de pensii o petitie cu situatia creada de-a lungul lunilor feb-aprilie 2014; ca raspuns am primit ,, din verif efectuate la dosarul xx drepturile de plata aferente lunii mai vor fi comunicate dupa data de 25.05.2014 in sistem centralizat,,.
Un raspuns scurt si sec,acum trebuie sa astept factorul postal pana la 31 mai care este ultima zi din luna pentru a-mi primi banii?
Cu respect,
F P
Scris de: la pensie la data: 05/16/2014 3:40am
Cu regret trebuie sa recunoastem ca nu avem solutii de escaladare a zidului birocratiei.
Re: plata-talon
Scris de: florin podaru la data: 05/28/2014 7:05am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
am primit dupa atata timp drepturile-penisa,cu ajutorul postei,astfel nu m-am mai deplasat pana la casa de pensii;dar la talonul gri cu care au venit banii nu am primit tichetele de calatorie,nu mai beneficiez de acestea? Dosarul a fost depus in luna decembrie 2013.
Cu multumiri,
F P
Scris de: la pensie la data: 05/30/2014 1:28am
Aveti dreptul la tichetele de calatorie dar pentru aceasta trebuie sa mergeti la Casa de pensii si sa intrebati cum trebuie sa procedati.
Iarasi birocratia!
Scris de: florin podaru la data: 05/30/2014 2:32am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:multumesc,am sa urmez indrumarile date,revin cu raspunsul primit!
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1