Gen:f
Data nasterii:11 dec 1958
Stagiul de cotizare:35
Alte date: numele meu este cucos felicia ,nascuta in 1958 11 dec ,am lucrat 35-36 ani am stat de 2 ori in somaj,am lucrat 10 ani in grupa a 2 a, eu lucrez din 1977 dar am fost in somaj de doua ori si in ordonanta de la fabrica de tigari,am mai fost si bolnava,nu stiu cu cati ani mai raman,cotizatia trebuie sa fie de 30 de ani!doresc sa ies la pensie anticipat partiala ,adica cu mai putin diminuare,sa mi se recunoasca anii munciti cu 5 ani mai repede,numai ca daca punem si 10 ani grupa a 2 a, iasa 2 si 6 luni mai putin la varsta de pensionare ,ca reducere. sa nu fie 45% diminuare dupa 35 de ani de munca,.voi iesi la varsta de 56 de ani impliniti ,cu 5 ani mai repede? va rog sa-mi raspundeti cand pot iesi la pensie anticipata partiala si cat va fi diminuarea dupa atatea ani de munca ,nu ma pot echivala cu cei care au lucrat 1 sau 15 ani si sa ia-au 350 de lei! eu va multumesc mult .sanatate maxima.
Intrebare:cand pot iesi la pensie anticipat partiala si cata diminuare dupa atitea ani de munca.va multumesc,.
Alte date:
Intrebare: