Subiect "Sunt IOANA PARALESTI si pe data de 5 iunie 2014 implinesc varsta de pensionare la limita de varsta.Ce documentatie trebuie sa intocmesc si ,avand in vedere faptul ca locuiesc in Germania definitiv cum pot trimite documentele online prin email sau prin posta?Mentionez ca am beneficiat de pensie anticipata din anul 2009." Deschis de ioana paralesti la data: 05/08/2014 5:10am
Pagina curenta: 1 din 1 |
Mergi la pagina: 1 |
Sunt IOANA PARALESTI si pe data de 5 iunie 2014 implinesc varsta de pensionare la limita de varsta.Ce documentatie trebuie sa intocmesc si ,avand in vedere faptul ca locuiesc in Germania definitiv cum pot trimite documentele online prin email sau prin posta?Mentionez ca am beneficiat de pensie anticipata din anul 2009.
Scris de: ioana paralesti la data: 05/08/2014 5:10am
Gen:F
Data nasterii:05 august 1954
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt IOANA PARALESTI si pe data de 5 iunie 2014 implinesc varsta de pensionare la limita de varsta.Ce documentatie trebuie sa intocmesc si ,avand in vedere faptul ca locuiesc in Germania definitiv cum pot trimite documentele online prin email sau prin posta?Mentionez ca am beneficiat de pensie anticipata din anul 2009.
Pagina curenta: 1 din 1 |
Mergi la pagina: 1 |
|