Intrebare:Gen:F
Data nasterii:17.07.1959
Stagiul de cotizare:24 ani 2 luni pana in anul 2002, septembrie
Alte date:pensie de invaliditate din anul 2002, sept
Intrebare: Cum se calculeaza vechimea pentru anul 2012 si 2013, ani in care ,fiind pensionata medical grad invaliditate III, daca am lucrat cu timp partial numai 2 ore? Va multumesc mult, pentru raspunsurile date in data de 09.05.2014
<<<Din anul 2006 am lucrat cu timp partial de 2 ore pana in anul 2007 iar de atunci si pana in prezent am lucrat cu contract de munca de 4 ore. Intrebarea mea este daca timpul in care am lucrat (2 ore, respectiv 4 ore)este luat in calcul la vechime, si daca trebuie sa ma prezint la casa de pensii cu adeverinta pentru recalcularea vechimii in munca. De asemeni vreau sa va rog sa-mi spuneti daca la data iesirii mele la pensia de invaliditate (sept 2002) a fost corect ca in calculul valorii pensiei sa nu se tina cont de sporurile aferente( de frontiera, de vechime, de loialitate)si daca nu este corect calculul pensiei unde ma pot adresa pentru o verificare. De asemeni vreau sa stiu daca se tine cont si ca am nascut si crescut 3 copii.Va multumesc anticipat >>> acesta este subiectul trimis la dtra in data de 08.05.2014