Gen: Masculin
Data nasterii: 09.07.1959
Stagiul de cotizare: 33 ani din care 21 si 9 luni gr 1 speciala
Alte date: Pensionat la data de 09.01.2014 (la varsta de 54 ani si 6 luni, deoarece am beneficiat de scaderea varstei de pensionare cu 10 ani si 6 luni datorita celor 21 ani si 9 luni de gr. 1 speciala in forja la Tractorul Brasov.
Intrebare: Doresc sa stiu cum s-a calculat punctajul dupa care s-a stabilit valoarea pensiei mele? ..deoarece eu am inaintat la Casa de pensii Iasi doar copii dupa adeverinte in care sa ateste grupa de munca si copie la cartea de munca in care era trecut salariul de incadrare si nu salariul realizat avand in vedere ca, in perioada lucrata la Tractorul Brasov am beneficiat de sporuri pentru ore suplimentare, ore de noapte si conditii speciale de munca. Astfel salariul brut lunar crestea pana la dublul salariului de incadrare. Am luat legatura cu societatea Archivit Bucuresti care detine la acest moment arhiva Tractorul Brasov pentru eliberarea unui adeverinte din care sa reiasa veniturile lunare realizate in perioada lucrata la Tractorul Brasov. Cu aceasta adeverinta ma duc la casa de pensii Iasi pentru a recalcula pensia sau trebuie data in judecata casa de pensii (informatie din zvonuri) si abia dupa primirea unei decizii judecatoresti se recalculeaza pensia?!
va multumesc anticipat
Cu stima,
Onisii Andrei