Subiect "eroare parola" Deschis de alexandra la data: 07/20/2014 11:59pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
eroare parola
Scris de: alexandra la data: 07/20/2014 11:59pm
Buna ziua,
Doresc sa-mi fac un calcul al pensiei si ma lovesc de erori date la intrarea in programul de calcul.Mi-am facut cont , am intrat in program mi-am introdus o parte din date dupa care s-a blocat calculatorul. Am resetat calculatorul , am vrut sa intru din nou cu numele si parola si-mi da eroare tot timpul.Poate ma ajuta cineva care s-a mai confruntat cu ceva asemanator. Multumesc anticipat
Re: eroare parola
Scris de: la pensie la data: 07/21/2014 9:36pm
Daca invariabil avertizarea este aceeasi inseamna ca eroarea este aceeasi.
Cititi cu atentie instructiunile date pe pagina de logare.
Repetam modul corect de procedare :
1.Cei care au deja cont, in pagina de logare completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
Apasa pe “Logati-va”
Aici se pot face erori numai de scriere a adresei de Email sau de scriere a parolei. Puteti cere parola numai daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de Email scrisa la deschiderea contului
2. Cei care nu au cont, in pagina de logare apasa pe “Inregistrare/Cont Nou” si merg in alta pagina in care completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
- Confirmati Parola
Apasa pe “Inregistrare”
Aici se pot face erori numai de scriere a adresei de Email sau diferente intre cele doua casete pentru parola
Daca aveti in continuare dificultati reveniti si explicati cum ati procedat, pas cu pas, fara a da concret parola si adresa dv de mail sau deschideti un alt cont la care sunteti atent la scrierea adresei de mail si a parolei.
Daca dupa terminarea introducerii datelor doriti o verificare a corectitudinii reveniti si vom face aceasta verificare si va vom da si unele eventuale sfaturi.
Scris de: Nicolae Caragata la data: 02/27/2023 3:29pm
Am uitat parola,am primit parola temporara,am pus o noua parola dar la logare apare mesajul: -1 ,ce e de facut?
Scris de: la pensie la data: 02/28/2023 11:04am
Situatia dv este neclara deoarece nu ati precizat datele cand ati primit parola pe adresa de email.
Pe adresa dv de email nu apar programe de calcul deschise.
Este posibil ca sa aveti un cont deschis pe alta adresa de email sau sa fi avut un cont deschis la care nu ati lucrat in ultimii 3 ani si acesta a fost sters conform regulamentului acestui site.
In functie de varianta in care va incadrati respectati instructiunile date de noi in raspunsul anterior dat doamnei Alexandra.
Daca aveti in continuare dificultati reveniti cu precizari.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1