Subiect "Numar puncte aferent pensiei suplimentare" Deschis de Ilona JONAS la data: 07/23/2014 9:42am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Numar puncte aferent pensiei suplimentare
Scris de: Ilona JONAS la data: 07/23/2014 9:42am
Gen:F
Data nasterii:11.07.2014
Stagiul de cotizare: 36ani 2 luni 16 zile-in conditii normale de munca, 4 luni 7 zile - stagiu aferent perioadelor de incapacitate temporara de munca
Alte date:3 ani 11 luni perioada asimilata - facultatea
Intrebare:
Am utilizt programul dvoastra pentru calculul pensiei, urmand instructiunile si avand toate datele necesare (am solicitat in prealabil de la casa de pensii inregistrarile electronice). Numar total puncte realizate de pe decizia de pensionare este foarte apropiata de ceea ce caluleza programul, dar pe decizia de pensionare apare distinct - nr puncte corespunzatoare pensiei suplimentare - 5,68009. Sunt aceste puncte incluse in numarul total de puncte realizate din programul dvoastra sau acestea ar trebui adugate??
Re: Numar puncte aferent pensiei suplimentare
Scris de: la pensie la data: 07/23/2014 11:07pm
Spre deosebire de programul Casei de pensii care evidentiaza separat acest punctaj rogramul de calcul pensie de pe site calculeaza si introduce automat, in punctajele anuale, puctajele suplimentare pentru contributia la pensie suplimentara inainte de 01 aprilie 2001.
Deci acesttea nu mai trebuie adaugate
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1