Subiect "corectie" Deschis de CALIN VASILICA la data: 08/10/2014 12:41am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
corectie
Scris de: CALIN VASILICA la data: 08/10/2014 12:41am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Va rog sa-mi spuneti daca in acest program ,la clculul pensiei este luat in calcul si coeficientul de corectie de 1.06.
multumesc
Vasilica Calin
Re: corectie
Scris de: la pensie la data: 08/10/2014 11:21pm
Programul de calcul pensie de pe site nu aplica automat indicele de corectie ci acesta trebuie sa-l aplicati dv.
Am verificat datele introduse de dv in program si avem urmatoarele observatii :
1- Nu ati introdus sporurile de vechime inainte de 01 aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Pentru dv am calculate noi acest spor pe care trebuie sal introduceti in program.
Acesta este :
- Intre mai 1981 – august 1983 – 3 %
- Intre septembrie 1983 – aprilie 1986 – 6 %
- Intre mai 1986 – aprilie 1991 – 9 %
- Intre mai 1991 – martie 1992 – 12 %
Dupa martie 1992 introduceti sporurile primite pentru care prezentati adeverinta de la angajator.
2. Nu ati precizat tipul pensiei si nici cand iesiti la pensie, presupunem anticipata, nediminuata.
Daca iesiti la pensie in anul 2014 indicele de corectie care trebuie aplicat este de 1,07
Re: corectie
Scris de: CALIN VASILICA la data: 08/11/2014 2:12am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc frumos pentru raspuns.Da doream sa stiu despre indicele de corectie pe 2014.M-am edificat.Nu am trecut sporul de vechime deoarece l-am avut calculat separat intr-un program excel si am preferat sa-l trec cu tot cu salariu ca sa nu ma incurc.Felicitari pentru programul de calcul pensie.Este foarte bun.Eu am facut niste probe intr-un program excel facut de mine si iese la fel.Daca mai am probleme va voi consulta.
Cu respect
Vasilica Calin
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1