Gen:F
Data nasterii:10.11.1957
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus dosarul de pensionare la sectorul 1 Bucuresti,si mi-a fost eliberata decizia care la motive scria: 1.Nu s-a valorificat perioada de facultate din lipsa adeverinta desii,la dosar pe langa diploma a fost depusa si foaia matricola in care scria facultatea de chimie SUBINGINERI ZI.2.Nu s-a valorificat perioada de GR II din adeverinta deoarece functia de subinginer chimist nu se regaseste in ORD 50/90,anexa 2, pct 125.In respectivul ordin la anexa 2 ,pct 125 scrie citez"personalul care manipuleaza si transporta substante explozive".eu am lucrat ca subinginer chimist la schele de foraj,tratam fluidul de foraj cu diverse substante printre care si explozive. 3.In perioada 2000-2005 am fost pensionata pe caz de boala iar in cartea de munca scrie acest lucru si nr deciziei,iar la pensie nu a fost luata in calcul ca perioada asimilata si nu stiu de ce.Trebuia sa anunt eu cumva acest lucru? Va rog frumos sa-mi formulati si mie un raspuns la aceste intrebari, pt ca vreau sa fac contestatie si m-ar ajuta foarte mult parerea dumneavoastra in formularea contestatiei.