Subiect "utilizare program calcul pensie" Deschis de elena la data: 08/18/2014 9:27am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
utilizare program calcul pensie
Scris de: elena la data: 08/18/2014 9:27am
Gen:F
Data nasterii:25.04.1955
Stagiul de cotizare:36ani
Alte date:01.08.1978-30.04.1996 gr.2 de munca in procent de 80%.Am depus dosarul pentru pensionare cu data de 18.08.2014
Intrebare:Am incercat sa utilizez programul dv de calcul a pensiei mele si m-am impotmolit la perioada 01.07.2001-01.07.2005 cand salariul meu este compus din 8 cifre de ex;11.625.000ROL,dar in casuta respectiva nu intra decat 7 cifre;1.162.5ooROL;Va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez? Va multumesc foarte mult.
Re: utilizare program calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 08/19/2014 3:11am
Am verificat datele introduse de dv in program si am observat urmatoarele :
1 Nu ati introdus sporul de vechime de 9 % in perioada aprilie – decembrie 1991.
2 In perioada specificata de dv ati introdus salarii de 8 cifre nu de 7. Programul prezinta o disfunctionalitate dar nu la introducere ci la afisare dar aceasta nu influenteaza corectitudinea calculului. Puteti sa verificati corectitudinea datelor introduse facand click pe “datele introduse”
3 In perioada ianuarie – iunie 2005 ati introdus in coloana sporuri in valoare fixa sume mari de 8 cifre care pot influenta corectitudinea calculului si pe care va sfatuim sa le analizati si eventual sa le stergeti.
4 Ati introdus in pagina de intrare un punctaj suplimentar pentru stagiul in grupa de munca. Nu stim cum l-ati calculate. Daca doriti sa verificam acest calcul reveniti dup ace faceti corecturile necesare pentru sporurile din acea perioada.
Scris de: elena la data: 08/19/2014 7:04am
Gen:F
Data nasterii:25.04.1955
Stagiul de cotizare:36 ANI
Alte date:
Intrebare:
Multumesc frumos pentru indrumarile primite!
-am efectuat corectiile propuse mai putin acel punctaj suplimentar pentru stagiul in grupa de munca de pe prima pagina care pur si simplu nu stiu cum a ,eu am crezut ca programul dv il calaculeaza!!! dar nici nu am reusit sa-l sterg;sper sa reusiti dv si sa ma indrumati in continuare in efectuarea calculelor .
Cu stima ,
Elena
Scris de: la pensie la data: 08/19/2014 9:50pm
Am recalculat noi punctajul suplimentar pentru stagiul in grupa de munca si am observat ca a rezultat o diferenta foarte mica fata de cel introdus de dv (o zecime de punct). Am facut noi modificarea.
Avand in vedere ca beneficiati pentru prima oara de pensie in anul 2014 vi se acorda un indice de corectie de 1.07 pe care nu-l aplica automat programul ci va trebui ca dv sa inmultiti rezultatul iesit din calcul cu 1,07.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1