Subiect "Pensie" Deschis de Mariana Apostu la data: 09/01/2014 10:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie
Scris de: Mariana Apostu la data: 09/01/2014 10:06am
Gen:masculin
Data nasterii:26.08.1954
Stagiul de cotizare:39 ani+5 din grupa de munca
Alte date:
Intrebare:Avand informatiile anterior primite de la Dvs. am depus dosarul de pensie amticipata.
Am dreptul la pensie de limita de varsta,in febroarie 2015 si avand vechime 44 de ani pot iesi cu 6 luni mai devreme anticipat fara penalizare, adica incepand cu 26 august 2014.
De la pensii mi se spune ca dosarul dureaza 2-3 lunii . deci perioada de 6 luni se diminueaza,eu fiind nevoit sa lucrez pana la primirea deciziei .
nr dosarului este 407878 din 7.08.2014
Re: Pensie
Scris de: la pensie la data: 09/01/2014 11:49pm
Daca vreti sa beneficiati de cele cca 6 luni suplimentare de pensie anticipata puteti sa intrerupeti activitatea si sa depuneti dovada incetarii activitatii, atunci veti beneficia de pensie (daca dosarul este intocmit corect) de la data depunerii dovezii de incetarea activitatii.
Continuarea activitatii dupa depunerea dosarului de pensie anticipata nu este o obligatie ci un avantaj care vi se acorda ca pe perioada cat dureaza calculul pensiei sa aveti un venit din care sa traiti si care va fereaste de surprise neplacute date de unele erori posibile din dosarul de pensie care sa duca la respingerea lui.
Numarul dosarului de pensie este dat inutil deoarece noi nu avem nicio legatura cu Casa de pensii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1