Subiect "Contestatie Casa de pensii" Deschis de Marin Udroiu la data: 09/04/2014 4:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Contestatie Casa de pensii
Scris de: Marin Udroiu la data: 09/04/2014 4:55am
Gen:M
Data nasterii:23.08.1955
Stagiul de cotizare:49 ani
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit (pe perioada cat a lucrat pe santier). In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Re: Contestatie Casa de pensii
Scris de: Marin Udroiu la data: 09/04/2014 4:59am
Marin Udroiu :
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit "10 ore " (pe perioada cat a lucrat pe santier)si "pentru care s-au platit contributii". In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Scris de: Udroiu Marin la data: 09/04/2014 5:01am
Marin Udroiu :
Marin Udroiu :
Alte date:
Intrebare:Tatal meu s-a pensionat anul acesta in mai 2014 insa nu i s-au luat calcul sporul de program prelungit "10 ore spor identic în conținut cu sporul pentru lucrul sistematic peste program (pe perioada cat a lucrat pe santier)si pentru care s-au platit contributii". In data de 26.06.2014 a facut contestatie la decizia de pensionare in acest sens si in plus a solicitat prin cerere scrisa si buletinul de calcul (care i-a fost refuzat la Casa Judeteana de Pensii Pitesti). Conform legii termenul de raspuns la contestatie este de 45 zile insa nu a primit raspuns pana la aceasta data.Am sunat la Comisia de Contestatii si dl de acolo mi-a spus ca acum se lucreaza la anul 2012 (luna mai) si ca poate in 2 ani sa ne raspunda. Este inadmisibil asa ceva. Ce putem face in aceasta situatie? Multumesc din suflet.
Scris de: la pensie la data: 09/05/2014 4:08am
Din pacate nu cunoastem nici noi o solutie impotriva birocratiei
Puteti considera nesolutionarea cererii dv de catre Comisia Centrala de Contestatii si treceti la urmatoare cale de atac cea a deschiderii unei actiuni in justitie (la tribunal). Aceasta actiune este scutita de taxe.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1