Subiect "Se va schimba ceva in grupa de munca ?" Deschis de gina la data: 09/05/2014 1:19pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Se va schimba ceva in grupa de munca ?
Scris de: gina la data: 09/05/2014 1:19pm
Gen:f
Data nasterii:14/03/1958
Stagiul de cotizare:mai bine de 19 ani in tara si un aproape 5 in strainatate ,din care mai bine de de 11 ani ca sudor electric in grupa a ll se zicea atunsi in T.M.U.CH.B-PITESTI stiam ca sant 3 luni la an,acum intra in aceeasi grupa sau nu ca nu inteleg ,trebuie sa iau o adeverinta de la intreprindere unde scrie grupul ,ma oit informa deja cand sa pun actele si in acelasi timp trebuie sa cer pensie europeana ,pentru ca am citit acum ca se poate schimba ceva pt grupul 1 de munca ..Multumesc anticipat pt timpul acordat si astept un raspuns cand se poate .

Alte date:Am si in fabrica de covoare Craiova ceva vechime soi I.C.FRIMU CRAIOVA la fel astea in ce grupa intra si trebuie sa merg si acolo ,si acesti 2 ani si 9 luni ce imi apartin se aduca la vechime sau cum se procedeaza .
Intrebare:
Re: Se va schimba ceva in grupa de munca ?
Scris de: la pensie la data: 09/08/2014 8:57pm
Nu intelegem rostul acestui mesaj avand in vedere ca acum cca o luna ati postat un mesaj asemanator la care v-am dat toate informatiile care am crezut noi ca va intereseaza.
In mesajul acesta ati facut numai o precizare in plus privind stagiul lucrat in tara si in Spania in rest situatia stagiilor de cotizare in grupele de munca sunt tot neclare iar de perioada de somaj nu ati mai amintit.
In aceste conditii noi va sfatuim sa procedati metodic si sa faceti urmatorii pasi.
- Sa mergeti la cei doi angajatori din Craiova la care ati lucrat sau la cei care detin arhivele de personal ale acestora daca intreprinderile s-au desfiintat si sa cereti adeverinte pentru stagiile in grupele de munca.
- Sa mergeti la una din Casele de pensii teritoriale si sa reglementati situatia scanarii carnetului de munca daca nu a fost scanat
Sa reveniti cu un mesaj in care sa ne prezentati o situatie clara a stagiilor de cotizare in general, in grupele de munca in special si perioada de somaj.
Parerea noastra este ca aceste demersuri trebuie grabite deoarece acestea necesita timp si trebuie sa va puteti face calculele daca pana la data de iesire la pensie pentru limita de varsta in 14 martie 2019 mai puteti realiza stagiul complet de cotizare de 31 ani pentru a putea beneficia in Romania de pensie anticipata partiala.
Re: Se va schimba ceva in grupa de munca ?
Scris de: gina la data: 09/13/2014 1:45pm
Gen:multumesc mult ,asta e ca nu stiam daca trebuie sa merg si in Craiova ...si intro zi cand am timp ..o sa pun toate datele ..

Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1