Subiect "Punctaj suplimentar pt. gr. a II-a" Deschis de Dobre Elena la data: 09/10/2014 9:43am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Punctaj suplimentar pt. gr. a II-a
Scris de: Dobre Elena la data: 09/10/2014 9:43am
Gen:F
Data nasterii:28.09.1954
Stagiul de cotizare:peste 42 ani
Alte date:
Intrebare:Pentru 8 ani, 8 luni, si 17 zile lucrate in gr. a II-a de m-ca care este punctajul suplimentar?
Re: Punctaj suplimentar pt. gr. a II-a
Scris de: la pensie la data: 09/10/2014 11:27pm
Am verificat datele introduse in programul de calcul si avem urmatoarele observatii :
1- Nu ati introdus sporurile de vechime inainte de 01 aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Acest spor este acordat automat si de catre programul Casei de pensii si acesta trebuia sa fie pentru dv urmatorul:
- Intre noiembrie1975 – octombrie 1980 3 %
- Intre noiembrie 1980 – august 1983 5 %
- Intre septembrie1983 – octombrie 1985 9 %
- Intre noiembrie1985 – octombrie 1990 12 %
- Intre noiembrie 1990 – martie 1992 15 %
2 Ati selectat gresit codul “O” (pentru salarii orare) in lunile septembrie 1978 si mai 1980 si ati introdus salariu lunar. Daca introduceti salariu lunar corect este sa selectati codul “L”
3 Pe o perioada mare de timp ati introdus sporuri in suma fixa diferite de la o luna la alta ceeace inseamna ca sporurile nu au caracter permanent si este posibil sa nu fie luate in calcul de Casa de pensii. Pentru aceste sporuri precum si pentru sporurile pentru lucrul in timpul noptii trebuie sa aveti adeverinte de la angajator.
In aceasta privinta cititi mai multe amanunte pe pagina de pe site de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
4 Am calculate punctajul suplimentar pentru stagiul in gr II de munca pe perioada indicate de dv in mesajul anterior si pentru datele introduse in program si au rezultat 1,49185 pe care il veti introduce in caseta corespunzatoare din pagina de intrare in program in care ati introdus deja un punctaj mai mare pe care trebuie sa-l stergeti.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1