Subiect "Depunere dosar de pensionare" Deschis de Florea Besu la data: 09/11/2014 1:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Depunere dosar de pensionare
Scris de: Florea Besu la data: 09/11/2014 1:15am
Gen:M
Data nasterii:20.11.1949
Stagiul de cotizare:48 ani
Alte date:
Intrebare:Am depus dosarul de pensionare la limita de varsta in noiembrie 2013, considerand ca se va lua in calcul grupa II de munca. In decizia primita mi s-a precizat ca nu se poate lua in calcul grupa de munca si ca pot iesi la limita de varsta la 64 ani si 11 luni, adica incepand cu 20 octombrie 2014. In aceste conditii trebuie sa depun din nou cerere pentru a primi decizia finala de pensionare?
Re: Depunere dosar de pensionare
Scris de: la pensie la data: 09/11/2014 9:54pm
Nu ati precizat daca ati renuntat la pensie sau vi s-a acordat pensie anticipata
Daca dosarul dv de pensionare a fost respins si nu vi s-a acordat pensie anticipata, trebuia sa-l recuperati si sa-l depuneti din nou cu o noua cerere in data in care indepliniti conditiile pentru pensie pentru limita de varsta.
Daca ati primit pensie anticipata, la data in care indepliniti conditiile de pensie pentru limita de varsta nu mai trebuie sa depuneti cerere deoarece transformarea pensiei anticipate in pensie pentru limita de varsta se face din oficiu.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1