Subiect "logare" Deschis de chiuzbaian amelia la data: 09/17/2014 11:37pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
logare
Scris de: chiuzbaian amelia la data: 09/17/2014 11:37pm
Gen:F
Data nasterii:23.02.1961
Stagiul de cotizare:362 luni introduse doar
Alte date:
Intrebare:buna ziua, am introdus datele pana in 2012 si m-am delogat. cand am incercat sa ma loghez iar mi-a dat eroare, am cerut o alta parola si nu am primit nici un email. stiu ca am gresit undeva dar nu stiu unde. va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca datele introduse au fost salvate. multumesc
Re: logare
Scris de: la pensie la data: 09/18/2014 9:58pm
Daca invariabil avertizarea este aceeasi inseamna ca eroarea este aceeasi.
Cititi cu atentie instructiunile date pe pagina de logare.
Repetam modul corect de procedure pentru cei care au deja cont:
In pagina de logare completeaza :
- Adresa de email
- Parola
Apasa pe “Logati-va” (noi presupunem ca aici este eroarea). Apasa pe “Inregistrare/Cont Nou” numai cei care nu au cont.
Se mai pot face erori la scriere a adresei de email sau de scriere a parolei.
Puteti cere parola numai daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de email scrisa la deschiderea contului Daca aveti probleme cu trimiterea automata a parolei pe adresa de email reveniti si va vom trimite noi parola.
Datele introduse in program se salveaza daca la parasirea unei pagini se apasa pe “continua”. In programul dv sunt introduse date pana in februarie 2012.
Am verificat aceste date si avem urmatoarele observatii :
1- Nu ati introdus sporurile de vechime inainte de 01 aprilie 1992 asa cum explicam noi pe forum la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Pentru dv am determinat noi acest spor pe care trebuie sa-l introduceti dv .
Acesta este :
-Intre decembrie 1988 – noiembrie 1990 3 %
- Intre decembrie 1990 – martie 1992 6 %
2 In lunile august si decembrie 2002, august 2003 si noiembrie 2004 ati introdus sume mai mari decat limitele luate in calcul asa cum explicam noi la pagina de la adresa:
http://www.lapensie.com/forum/limitarea-salariului-luat-in-calculul-pensiei.php
3 Deoarece programul nu a fost actualizat pentru a calcula conform prevederilor legii pensiilor 263/2010 va trebui sa faceti dv urmatoarele corectii :
- Sa calculati punctajul mediu anual impartind punctajul total realizat la stagiul complet de cotizare al dv de 32 ani.
Ex 42 puncte /32 ani = 1,3125 puncte
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1