Gen:Masculin
Data nasterii:1960
Stagiul de cotizare:32
Alte date:Decizie pensie
Intrebare:Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema la care eu nu gasesc o explicatie, am avut depus dosar de pensie de invaliditate, a durat peste 3 luni pana am primit decizia, in timpul celor 3 luni mi s-a spus ca dosarul meu a fost trimis spre avizare la Institutul de expertiza la Bucuresti.
Decizia a fost nefavorabila pensionarii, ceea ce nu inteleg eu este de ce la diagnostic clinic/Cod afectiune sunt inscrise coduri de boala ce nu au nici o legatura cu ceea ce continea referatul de pensionare si documentele ce atestau afectiunile din referat: iesirile din spital, analize, raiografii, RMN, holter EKG si altele.
Afectiunile conform codurile inscrise sunt afectiuni usoare necuprinse in referatukl medicului curant, de genul obezitate, monturi, ceva minor.
Spuneti-mi va rog la nivelul comisiilor de expertiza se merge inainte cu primele concluzii/coduri stabilite in referat la nivel local, se revizuiesc intradevar la Bucuresti, merge intreg dosarul acolo, eu singura data cand am fost la comisie a fost la nivel local la 3 luni, cand mi s-a dat pur si simplu decizia. Sunt complet bulversat, ma consum, afectiunile mele de sanatate sunt reale si se agraveaza cu asa probleme.
Va multumesc din suflet pentru raspuns.