Subiect "depunere dosar in alt judet" Deschis de subas lenuta la data: 10/16/2014 4:17am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
depunere dosar in alt judet
Scris de: subas lenuta la data: 10/16/2014 4:17am
Gen:f
Data nasterii:4 01 1955
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Pe 01 01 2015 am dreptu de a iesi la pensie..pot depune dosaru in alt judet :specific ca locuiesc cu flotantin alt oras.
Re: depunere dosar in alt judet
Scris de: la pensie la data: 10/17/2014 1:58am
Puteti depune dosarul de pensie pentru limita de varsta incepand cu data in care se deschide acest drept si in cazul dv in prima zi lucratoare dupa aceasta data adica incpand cu luni 05 ianuarie 2015.
Legislatia prevede ca dosarul se depune in judetul in care aveti domiciliul. Mergeti la Casa de pensie teritoriala in zona in care locuiti si intrebati daca se poate face o abatere de la aceasta prevedere. Noi credem ca nu se poate insa exista posibilitatea sa depuneti dosarul in judetul de domiciliu, sa cereti plata pensiei pe card si ridicarea cupoanelor de pensie lunar la datele convenabile pentru dv de la posta de la domiciliu.
Ne cerem iertare pentru faptul ca nu am putut raspunde la mesajul similar postat de dv in urma cu cateva zile care a fost sters automat din cauza unor disfunctionalitati de pe site.
ridicarea deciziei de la casa de pnsii..
Scris de: Subas Lenuta la data: 03/08/2015 4:36pm
Gen:F
Data nasterii:4.01 1955
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Am depu dosaru la Casa de pensii TM pe data de 6 .01 2015..pot sa ridic decizia de pensionare direct de la Casa de pnsii pe data de 12 03 2015 ,mentionez ca locuiesc in Comanesti jud Bacau si sant in Timisoara in aceasta perioada..multumesc
Scris de: Toba Florenta la data: 11/19/2015 4:19pm
Gen:
Data nasterii:25.08.1955
Stagiul de cotizare:38 ani
Alte date:
Intrebare: Lucrez in Jud.Ramnicu Valcea, am domiciliul in Jud.Dolj.

Pot depune dosarul de pensionare in Ramnicu Valcea?
Scris de: la pensie la data: 11/20/2015 4:45am
Pentru Toba Florenta
Dosarul de pensie se depune la Casa de pensii teritoriala de care apartine domiciliul dv
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1