Subiect "concedii medicale" Deschis de dunga cecilia la data: 10/18/2014 11:54am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
concedii medicale
Scris de: dunga cecilia la data: 10/18/2014 11:54am
Gen:f
Data nasterii:1957
Stagiul de cotizare:38
Alte date:sunt angajata din 1976
Intrebare:concediile medicale platite sunt luate in seama la vechime. am fost trei luni in concediu de invaliditate cu piciorul rupt. Aceasta perioada se scade din anii de vechime ? Ma refer la cei 38 de ani si 9 luni cand pot sa ies fara penalizari.
Re: concedii medicale
Scris de: la pensie la data: 10/20/2014 7:54am
Nu ati precizat perioada in care ati beneficiat de acest concediu medical si nici daca acesta s-a datorat unui accident de munca
Concediile pentru incapacitate de munca sunt luate in calcul sau nu la stagiului de cotizare pentru acordarea pensiei anticipate, nediminuate in functie de perioada in care s-a aflat acest concediu astfel :
- In perioada inainte de 01 ianuarie 2001 concediile pentru incapacitate de munca nu sunt scazute din stagiul de cotizare deoarece nu sunt inscrise in carnetul de munca.
- In perioada intre 01 ianuarie 2001 si 01 ianuarie 2005 concediile pentru incapacitate de munca nu sunt scazute din stagiul de cotizare
- In perioada dupa 01 ianuarie 2005 concediile pentru incapacitate de munca nu sunt scazute din stagiul de cotizare numai in cazul cand acestea se datoreaza unui accident de munca sau boala profesionala.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1