Subiect "intrebare" Deschis de Ivan Elena la data: 11/15/2014 4:53am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
intrebare
Scris de: Ivan Elena la data: 11/15/2014 4:53am
Gen:
Data nasterii:29.11.2014
Stagiul de cotizare:peste 40 ani
Alte date:gr II-01.02.89-01.04.01;speciale:01.04.01-01.06.14
Intrebare:In decizia primita luna aceasta,scrie ca perioada de gr II,nu s-a valorificat deoarece natura functiei nu intruneste nici 70% din timpul de lucru.Mentionez ca adev. Metrorex prevede 100% din programul de lucru in aceasta grupa . Am fost primitor-distribuitor cu program de 100% in subteran la metrou.Exista vreun temei legal care sa sustina afirmatia Casei de pensii?deoarece nu e scris ca adev.ar fi intocmita gresit.Cunosc ca nu procentul influenteaza calculul punctajului suplimentar ci perioada -in cazul meu -12 ani si 2 luni !!.Doresc sa fac in termenul legal de 30 zile, cerere de revizuire a pensiei(conf.art.134/ 1)- Norme metodologice de aplicare a legii nr.263/2010
Diferenta de bani ce trebuie sa o primesc ulterior se face de la data depunerii dosarului (12.06.2014 )?
Re: intrebare
Scris de: la pensie la data: 11/17/2014 6:55am
Functionarii caselor de pensii nu recunosc deseori incadrarea in grupele de munca a unor functii cum este a dv sau cea de contabil. Nu putem aprecia daca aceasta contestare este corecta sau nu pentruca nu cunoastem documentatia intocmita de angajator pentru incadrarea in grupele de munca a locurilor de munca din cadrul societatii, Daca dv considerati gresita decizia faceti contestatie
Daca la contestatia depusa nu anexati alte acte doveditoare ci numai semnalati eroarea, atunci in cazul constatarii, de catre Comisia Centrala de Contestatii, a unei erori care a dus la diminuarea pensiei drepurile vor fi recalculate de la data depunerii dosarului de pensie.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1