Subiect "Pensie" Deschis de Ion Diosteanu la data: 11/21/2014 11:30am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie
Scris de: Ion Diosteanu la data: 11/21/2014 11:30am
Gen:Masculin
Data nasterii:07.03.1967
Stagiul de cotizare:26 ani,grupa I-a si grupa a-II-a.Total 36ani si 6 luni stagiul total de cotizare,varsta de iesire la pensie:57 ani si 6 luni.
Alte date:Fiind pensionat medical in iulie 2013 cu gradul 3,in noiembrie 2014 am pierdut la revizuire gradul de invaliditate si implicit pensia, fiind declarat apt de munca.
Intrebare:Cum se procedeaza in practica? Trebuie sa merg la casa de pensii pentru a primi dosarul cu documentele pe care le-am depus acestea find originale(adeverinte,carnet de munca etc.)urmand a le depune din nou cand voi indeplini conditile de pensionare? Sau acestea raman acolo in baza de date a casei de pensii. Cum ma sfatuiti sa procedez? Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate.
Re: Pensie
Scris de: la pensie la data: 11/24/2014 3:17am
Sfatul nostru este sa mergeti la Casa de pensii si sa lamuriti problema carnetului de munca deoarece acesta nu trebuia sa ramana la dosarul pensiei de invaliditate ci dupa ce era verificata copia trebuia sa vi se restituie.
In rest celelalte date sunt inregistrate in arhiva electronica a Casei de pensii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1