Subiect "la pensie militara" Deschis de vasile la data: 11/23/2014 4:44am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
la pensie militara
Scris de: vasile la data: 11/23/2014 4:44am
Gen:m
Data nasterii:1967
Stagiul de cotizare:27 ani
Alte date:
Intrebare:1- cind pot iesi la pensie?lucrez din 1986 aug, in perioada sept-86-ian 88am stagiu militar, din feb88-sept89 in grupa1, sept 89-mart 92 in conditii normale, din martie 92 pina in prezent lucrez in conditii speciale ca subofiter pompier. mentionez ca din aug 2008 lucrez si in alt job cu 4 ore.
2- la calcularea pensiei se are in vedere toate veniturile lunare ale persoanei?
-va multumesc.
Re: la pensie militara
Scris de: la pensie la data: 11/24/2014 3:58am
Regretam ca nu va putem raspunde. Varsta dv de pensionare depinde si de luna de nastere pe care nu ati dat-o.
Va putem preciza ca pentru perioada lucrata pana acum in grupele de munca beneficiati de reducerea varstei de pensionare cu 7 ani si va puteti pensiona cu pensie pentru limita de varsta in perioada septembrie 2018 – noiembrie 2019.
Veniturile care intra in calculul pensiei sunt explicate pe larg de noi la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pensie militara primiti daca aveti stagiul minim in specialitate (sectorul militar) in care se include si stagiul militar.
Dv, in functie de luna de nastere, aveti un stagiu minim in specialitate intre 18 ani si 8 luni si 18 ani si 11 luni.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1