Subiect "adeverinte part time" Deschis de Puscas Maria la data: 11/26/2014 2:53am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
adeverinte part time
Scris de: Puscas Maria la data: 11/26/2014 2:53am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
In perioada anterioara anului 2001 am prestat servicii inafara functiei de baza cu contract part time.
Adev,eliberata de societatea respectiva cuprinde doar perioada si veniturile realizate .Se pot lua in calcul aceste venituri pentru stabilirea punctajului la obtinerea pensiei la limita de varsta?
Statele de plata se predau si atunci la ITM - se pot regasi aceste perioade in evidentele ITM?
Daca se iau in calcul aele venituri ,sunt suficiente doar adeverintele eliberate de angajator?
Re: adeverinte part time
Scris de: blueM la data: 11/26/2014 3:22am
Puscas Maria :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
In perioada anterioara anului 2001 am prestat servicii inafara functiei de baza cu contract part time.
Adev,eliberata de societatea respectiva cuprinde doar perioada si veniturile realizate .Se pot lua in calcul aceste venituri pentru stabilirea punctajului la obtinerea pensiei la limita de varsta?
Statele de plata se predau si atunci la ITM - se pot regasi aceste perioade in evidentele ITM?
Daca se iau in calcul aele venituri ,sunt suficiente doar adeverintele eliberate de angajator?

Pana la 01.04.2001, punctajul se calculeaza cu salariul de baza si sporuri permanente. Dupa 01.04.2001 punctajul se calculeaza cu venitul brut lunar realizat.
Sunt suficiente adeverintele eliberate de angajator daca contin printre altele:
- salariul tarifar de incadrare
- sporuri cu caracter permanent (% sau suma) si actul normativ care a reglementat sporul/sporurile
Re: adeverinte part time
Scris de: la pensie la data: 11/27/2014 2:08am
Raspunsul domnului blueM este corect
Casa de pensii nu consulta evidentele ITM ci numai propriile evidente si actele depuse la dosar.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1