Subiect "recalculare pensie" Deschis de BUNDA RADU la data: 12/03/2014 9:07am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
recalculare pensie
Scris de: BUNDA RADU la data: 12/03/2014 9:07am
Gen:M
Data nasterii:19.12.1952
Stagiul de cotizare:
Alte date:Sunt pensionat la limita de varsta din 19.dec.2013
Intrebare:. In anul 2014 am fost angajat cu cim , cu timp partial de munca.Cum trebuie procedat pentru recalcularea pensiei , ce acte trebuie sa solicit angajatorului pentru a le depune la casa de pensii si data cand trebuie depuse acestea pentru recalcularea pensiei.
Re: recalculare pensie
Scris de: la pensie la data: 12/04/2014 10:32am
Recalcularea pensiei pentru limita de varsta pentru stagii de cotizare realizate dupa pensionare se face la depunerea unei cereri prin care cereti recalcularea fara a depune acte eliberate de angajator deoarece in arhiva electronica a Casei de pensii se afla sumele pentru ati platin CAS.
Depunerea cererii nu este conditionata de stagiul de cotizare deci o puteti depune oricand doriti.
Re: recalculare pensie
Scris de: Radu Bunda la data: 12/05/2014 1:21am
la pensie :
Recalcularea pensiei pentru limita de varsta pentru stagii de cotizare realizate dupa pensionare se face la depunerea unei cereri prin care cereti recalcularea fara a depune acte eliberate de angajator deoarece in arhiva electronica a Casei de pensii se afla sumele pentru ati platin CAS.
Depunerea cererii nu este conditionata de stagiul de cotizare deci o puteti depune oricand doriti.

Va multumesc.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1