Subiect "pensie" Deschis de SAFTA LILIANA la data: 12/05/2014 2:35am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: SAFTA LILIANA la data: 12/05/2014 2:35am
Gen:F
Data nasterii:10.10.1954
Stagiul de cotizare:4o ani, 10 luni
Alte date:
Intrebare:Primind Decizia de pensionare am constatat o diferenta foarte mare intre calculul pe care l-am facut in programul dv. si cuantumul din decizie. Este vorba de o diferenta de 1000 lei. Doresc sa va intreb daca la rubrica "sporuri" trebuia introdus sporul de vechime pt.ca eu asta am facut.Sperand ca voi primi un raspuns din partea dv., va multumesc anticipat.
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 12/07/2014 8:54am
Am verificat datele introduse de dv in program si am observat ca ati facut o eroare foarte mare care aproape va dubleaza valoarea pensiei.
Aceasta eroare consta in faptul ca ati introdus un punctaj de cca 50 puncte in caseta “Punctaj asigurari sociale”.
Noi am gandit aceasta caseta pentru cei care beneficiaza la o anumita varsta de pensie (de exemlu de invaliditate) pentru care primesc un punctaj pentru perioada lucrata inainte de aceasta si la iesirea la pensie pentru limita de varsta introduc punctajul realizat la prima decizie fara a mai introduce date lunare in perioada corespunzatoare pentru care au primit acest punctaj.
Deci pe scurt in cazul dv trebuie sa faceti urmatoarele corectii :
- Eliminjati punctajul introdus in caseta “Punctaj asigurari sociale.”
- Punctajul mediu iesit din calcul il corectati inmultindu-l cu indicele de corectie de 1,07 acordat celor care ies la pensie in anul 2014.
Re: pensie
Scris de: LILIANA SAFTA la data: 12/08/2014 2:21am
la pensie :
Am verificat datele introduse de dv in program si am observat ca ati facut o eroare foarte mare care aproape va dubleaza valoarea pensiei.
Aceasta eroare consta in faptul ca ati introdus un punctaj de cca 50 puncte in caseta “Punctaj asigurari sociale”.
Noi am gandit aceasta caseta pentru cei care beneficiaza la o anumita varsta de pensie (de exemlu de invaliditate) pentru care primesc un punctaj pentru perioada lucrata inainte de aceasta si la iesirea la pensie pentru limita de varsta introduc punctajul realizat la prima decizie fara a mai introduce date lunare in perioada corespunzatoare pentru care au primit acest punctaj.
Deci pe scurt in cazul dv trebuie sa faceti urmatoarele corectii :
- Eliminjati punctajul introdus in caseta “Punctaj asigurari sociale.”
- Punctajul mediu iesit din calcul il corectati inmultindu-l cu indicele de corectie de 1,07 acordat celor care ies la pensie in anul 2014.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1