Subiect "Problema cu site-ul" Deschis de Marinescu Horia Gheorghe la data: 12/14/2014 1:31am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Problema cu site-ul
Scris de: Marinescu Horia Gheorghe la data: 12/14/2014 1:31am
Gen:M
Data nasterii:14.10.1951
Stagiul de cotizare:407 3uni
Alte date:
Intrebare:
1)Am intrat pe site acum 30 minute pentru a introduce ultimele date pentru calculul pensiei.
Am constatat ca dupa deschiderea "modulului" Calcul Pensie, in tabele nu apar datele introduse pana acum; am completat cu ultimele date - perioada 01.01. 2011 - 30.11/2014, am observat ca rezultatele calculului s-au modificat, dar dupa ce m-am uitat pe cativa ani din urma au disparut si datele din perioada mentionata;
2)Doresc, ca dupa ce se rezolva situatia, sa tiparesc toate fisele de calcul pe care, bineiteles, sa apara si datele introduse. Se poate?
Re: Problema cu site-ul
Scris de: la pensie la data: 12/15/2014 8:43am
Regretam faptul ca ati avut un asemenea necaz.
Posibilitatile financiare ale noastre sunt limitate la incasarile din reclame si la un transfer de date a aparut aceasta disfunctinalitate in program.
In prezent aceasta a fost remediata insa pe o anumita perioada din urma datele sunt irecuperabile.
Programul nu prevede o tiparire automata insa puteti face click pe butonul “Datele introduse” existent pe oricare pagina de date si puteti copia pe principiu copy/paste datele din acest tabel.
Este preferabil sa solicitati o verificare a corectitudinii datelor introduse inainte de copiere.
Inca odata ne cerem iertare pentru incident si speram sa intelegeti ca acesta a fost independent de vointa noastra.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1