Subiect "ANUL IN CARE POT IESI LA PENSIE FARA PENALIZARE" Deschis de NAE IOANA la data: 12/27/2014 6:28am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
ANUL IN CARE POT IESI LA PENSIE FARA PENALIZARE
Scris de: NAE IOANA la data: 12/27/2014 6:28am
Gen:F
Data nasterii:1959
Stagiul de cotizare:38
Alte date:-
Intrebare:In ce an pot iesi la pensi la limita de varsta,sau anticipat fara penalizare
Re: ANUL IN CARE POT IESI LA PENSIE FARA PENALIZARE
Scris de: la pensie la data: 12/28/2014 10:00am
Regretam nu va dati si luna nasterii pentru a va putea preciza datele de iesire la pensie. Va putem preciza ca :
-Va puteti pensiona vu pensie pentru limita de varsta in intervalul mai 2020 – iulie 2021 (in functie de luna de nastere).
- Va puteti pensiona cu pensie anticipata partiala, diminuata la varsta cuprinsa intre 56 ani si 4 luni si 56 ani si 7 luni (in functie de luna de nastere)
- Va puteti pensiona cu pensie anticipata, nediminuata la varsta cuprinsa intre 56 ani si 4 luni si 56 ani si 7 luni (in functie de luna de nastere) daca realizati stagiul de cotizare cuprins intre 39 ani si 4 luni si 39 ani si 7 luni (in functie de luna de nastere)
Ce parere aveti ? V-ati complicat singura raspunsul numai pentru a va spune luna de nastere ?
Puteti sa va tineti in continuare secreta luna de nastere si sa va calculati singura lunile in care va puteti pensiona accesand pagina de pe site de la adresa :
http://www.lapensie.com/virsta-pensionare-legea-unitara.php
Aici puteti sa introduceti si luna de nastere pentruca dupa parasirea paginii datele se sterg.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1