Subiect "stagiul asimilat(facultatea)" Deschis de Mariana Balan la data: 01/03/2015 2:57pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
stagiul asimilat(facultatea)
Scris de: Mariana Balan la data: 01/03/2015 2:57pm
Gen:F
Data nasterii:09.11.1954
Stagiul de cotizare:33 ani 8 luni 12 zile
Alte date:facultatea 3 ani la zi cu diploma (1973-1976)M-am angajat pe 18.08.1976
Intrebare:M-am pensionat antipat partial in 12.05.2010. Pe decizia de pensionare partial anticipata stagiul asimilat(facultatea)a fost 0 ani,0 luni 0zile,stagiul total de cotizare 33ani 8 luni 12 zile.La contestatia facuta pentru mentionarea pe decizie a stagiului asimilat mi s-a raspuns ca "stagiul asimilat(studii-superioare-cursuri de zi) va fi valorificat la pensia pentu limita de varsta".Decizia de pensie pentru limita de varsta a venit cu stagiu total de cotizare realizat la fel de 33 ani 8 luni 12 zile, fara sa fie adaugat stagiul asimilat, cu acelasi punctaj mediu anual ca in prima decizie.Stagiul asimilat adaugat modifica punctajul mediu anual?
Re: stagiul asimilat(facultatea)
Scris de: la pensie la data: 01/05/2015 3:20am
Pentru a fi luat in calcul stagiul asimilat pentru studii universitare trebuia sa depuneti la dosarul de pensionare actele doveditoare ca ati urmat-o la zi, ati absolvit-o si perioada acestor studii. Aceste acte sunt::diploma si foaia matricola sau adeverinta de la facultate
Daca ati depus aceste acte si nu au fost luate in calcul faceti contestatie la Comisia Centrala de Contestatii pe care o depuneti la registratura Casei de pensii.
Re: stagiul asimilat(facultatea)
Scris de: Mariana Balan la data: 01/05/2015 5:25am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:In primul rand vreau sa multumesc echipei sitului"la pensie".Mi-a fost de mare ajutor pentru calculul pensiei.Am stiut cat va fi pensia,si la prima contestatie prin recalculare pensia a fost mai mare cu 60 RON.Eu am depus de la inceput toate actele necesare dosarului de pensionare,inclusiv adeverinta de la facultate.In cererea pentru pensionare la limita de varsta am mentionat nr adeverintei de la facultate depuse la dosar ,dar .....!.Am facut o alta contestatie,la care am atasat o alta copie a adeverintei de la facultate.Va multumesc si am recomandat situl dv si altor prieteni.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1