Subiect "conditii deosebite de munca" Deschis de mitica la data: 01/15/2015 7:25am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
conditii deosebite de munca
Scris de: mitica la data: 01/15/2015 7:25am
Gen:m
Data nasterii:31.08.1960
Stagiul de cotizare:
Alte date:Am depus la registratura Casei de Pensii in data de 22.12.2014 un act catre dl.Director,acesta contine pe linga ADEVERINTA eliberata de societate privind gr.2 de munca(nerecunoscuta de Casa de Pensii),si un numar de 5 documente,prin care se dovedeste ca locurile de munca ale subsemnatului-sing.,adj.sef sectie,sef sectie;marca,numele si prenumele subsemnatului,sunt nominalizate in aceste documente care au fost inaintate la Casa de Pensii inainte de 01.04.2001 de catre S.C. IND. COMPLEX C.F. S.A.
Intrebare:In cit timp primesc raspuns la acest act.Acesta se rezolva de Comisia Centrala de Contestatii sau de conducerea Casei de Pensii?Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Re: conditii deosebite de munca
Scris de: la pensie la data: 01/16/2015 7:05am
Nu exista in prevederile legii pensiilor un termen de raspundere la alte solicitari decat cea de admitere a dosarului de pensionare. Acest termen poate fi asimilat obligatiilor autoritatilor publice de a raspunde in termen de 30 zile la cererile depuse catre acestia.
Daca actele au fost depuse cu destinatia domnului director al Casei de pensii teritoriale atunci cererea este rezolvata de catre personalul Casei teritoriale de pensii. Daca aceasta cerere nu este rezolvata favorabil aveti dreptul sa depuneti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii si aceata va fi solutionata de aceasta comisie. Contestatia se depune tot la registratura Casei de pensii teritoriale.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1