Subiect "lipsa date" Deschis de Savulescu Stefania la data: 01/16/2015 5:33am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
lipsa date
Scris de: Savulescu Stefania la data: 01/16/2015 5:33am
Gen:F
Data nasterii:15.09.1956
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua, Am intrat in contul cu acel e-mail si au disparut datele alimentate anterior, anii de contributie sunt marcati cu verde si date nu sunt.Va rog daca puteti sa-mi restaurati datele si cum pot schimba e-mailul si parola intrucat cea veche este a d-nei de la personal care a plecat de la noi.
Re: lipsa date
Scris de: la pensie la data: 01/18/2015 8:18am
Regretam si ne cerem iertare pentru neplacerile pe care le aveti in utilizarea programului.
Datele pierdute nu mai pot fi recuperate.
Pentru evitarea unor neplaceri asemanatoare am constituit doua spatii de memorare din care una instantanee si alta periodica.
In anul 2014 am avut o perioada in care in spatiul de memorare instantanee au aparut probleme tehnice o perioada in care datele memorate au fost pierdute.
Inca odata va cerem iertare si va rugam sa intelegeti ca am facut tot ce a depins de noi sa evitam aceste neplaceri si sa incercati refacerea datelor pierdute.
Pentru a schimba adresa de mail trebuie sa deschideti un alt cont sa va fixate o parola si sa introduceti date noi
Procedurile de deschdere a unui alt cont si intrarea in acesta sunt urmatoarele
1. Cei care deschid un cont nou, in pagina de logare apasa pe “Inregistrare/Cont Nou” si merg in alta pagina in care completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
- Confirmati Parola
Apasa pe “Inregistrare”
Aici se pot face erori numai de scriere a adresei de Email sau diferente intre cele doua casete pentru parola
2.Cei care au deja cont, in pagina de logare completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
Apasa pe “Logati-va”
Aici se pot face erori numai de scriere a adresei de Email sau de scriere a parolei. Puteti cere parola numai daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de Email scrisa la deschiderea contului
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1