Subiect "Pensie" Deschis de Cristina la data: 02/04/2015 4:23am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensie
Scris de: Cristina la data: 02/04/2015 4:23am
Gen:F
Data nasterii:21.07.1955
Stagiul de cotizare:31ani, 8luni inRomania ,12ani Italia.
Alte date:avand grupa a II a am o reducere de 1an.
Intrebare: Am depus cererea de pensionare la Institutia Italiana ( avand domiciliul stabil aici) ,in data de 4.02.2014 .La vremea respectiva aveam dreptul la pensia anticipata , urmand pensia limita de varsta ( cu reducere 1an ) la data de 21.09.2014. Pana in prezent nu am primit nici un raspuns , chiar daca am trimis atat eu personal cat si Institutia Italiana solicitari. Specific ca dosarul este complet avand in vedere ca mi-au trimis formularul E 205 completat .La telefon nu raspund. Ce am de facut in aceasta situatie ? La cine mai pot apela?Multumesc anticipat.
Re: Pensie
Scris de: la pensie la data: 02/05/2015 6:34am
Problemele de birocratie ne depasesc si pe noi incat nu va putem da o solutie sigura pentru rezolvarea problemei. Dar totusi o asemenea intarziere depaseste tot ce cunoastem noi pana acum si credem ca trebuie insistat pentru a vedea unde s-a impotmolit dosarul.
Nu cunoastem unde ati intervenit pana acum dar consideram ca este oportun sa transmiteti o contestatie catre Comisia Centrala de Contestatii. Aceasta contestatie se poate depune de cineva din Romania la una din Casele de pensii judetene sau de sector de care apartine domiciliul acelei persoane. Astfel aveti un numar de inregistrare si o data de referinta. Presupunem ca pentru depunerea acestei contestatii nu-i cere depunatorului procura din partea dv .
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1