Subiect "pensie partial anticipata" Deschis de mariana panoiu la data: 02/10/2015 2:49pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie partial anticipata
Scris de: mariana panoiu la data: 02/10/2015 2:49pm
Gen:F
Data nasterii:1960
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare : sunt si bolnava,care dintre pensii este mai avantajoasa de boala sau partiala anticipata?Nu stiu ce varianta sa aleg?Ajutati ma va rog cu un raspuns.
Re: pensie partial anticipata
Scris de: blueM la data: 02/11/2015 3:38am
mariana panoiu :
Data nasterii:1960
Alte date:
Intrebare : sunt si bolnava,care dintre pensii este mai avantajoasa de boala sau partiala anticipata?Nu stiu ce varianta sa aleg?Ajutati ma va rog cu un raspuns.

Pensia de invaliditate este nediminuata (este in cuantum egal ca si cum ati fi avut dreptul la pensie limita varsta).
Scris de: la pensie la data: 02/11/2015 12:26pm
Raspunsul domnului blueM este corect. Pensia de invaliditate este mai avantajoasa si in plus in prezent nu puteti beneficia de pensie anticipata partiala.
Data la care puteti beneficia de pensie anticipata partiala depinde si de luna de nastere pe care nu ati dat-o.
Re: pensie
Scris de: mariana panoiu la data: 02/12/2015 7:21am
Data nasterii:06.04.1960
Alte date:
Intrebare:La pensia de boala se iau in consideratie toti ani munciti?
Scris de: la pensie la data: 02/13/2015 1:21am
La calculul pensiei de invaliditate se ia in calcul tot stagiul de cotisare lucrat, stagiile de cotizare asimilat (somaj, stagiul militar si studii universitare) si in plus la cei care nu au stagiul complet de cotizare realizat li se mai acorda si un stagiu potential.
In cazul dv care nu aveti stagii assimilate si aveti si stagiul complet de cotizare realizat vi se introduce in calcul numai stagiul de cotizare realizat.
Re: pensieinvaliditate
Scris de: mariana panoiu la data: 02/13/2015 11:33am
Data nasterii:06.04.1960
Alte date:
Intrebare:Nu am inteles raspunsul la intrebarea :daca se iau in calcul la pensia de boala toti ani munciti?imi raspundeti
"La calculul pensiei de invaliditate se ia in calcul tot stagiul de cotisare lucrat, stagiile de cotizare asimilat (somaj, stagiul militar si studii universitare) si in plus la cei care nu au stagiul complet de cotizare realizat li se mai acorda si un stagiu potential.
In cazul dv care nu aveti stagii assimilate si aveti si stagiul complet de cotizare realizat vi se introduce in calcul numai stagiul de cotizare realizat. '
La inceput imi spuneti da iar la sf "numai stagiul de cotizare realizat" Raspundeti mi simplu da sau nu !
Scris de: la pensie la data: 02/15/2015 9:56am
Da, vi se introduce in calcul tot stagiu de cotizare realizat.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1