Subiect "eliminare deduceri CASS la calculul impozitului" Deschis de Jean Stanciu la data: 02/24/2015 3:56am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
eliminare deduceri CASS la calculul impozitului
Scris de: Jean Stanciu la data: 02/24/2015 3:56am
Gen: M
Data nasterii: sept. 1953
Stagiul de cotizare: 35 ani
Alte date:
Intrebare: Am aflat deja raspunsul, citind raspunsul dat unui pensionar mai jos. Deci, statul ne impoziteaza suma pe care o platim la contributii de sanatate, adica ne impoziteaza suma pe care noi o platim, ceea ce este o neghiobie si o inselatorie ! Cum dracu sa platesti impozit, pentru o suma pe care nu o primesti ? Adica, statul cu o mana ne da ceva si cu doua maini ne ia !!! Pensionari si nu numai, hai sa ne unim si sa atacam inselatoria statului, pe care ne-o pregateste din 2016 ...
Re: eliminare deduceri CASS la calculul impozitului
Scris de: la pensie la data: 02/25/2015 2:50am
Va intelegem nemultumirea dar noi consideram ca acum nu este timpul protestelor.
Acest act normativ este inca un proiect supus dezbaterii publice si noi avem speranta ca in al doisprezecelea ceas vor vedea ca aceasta prevedere este o eroare.
Noi credem ca pentru a va exprima opinia puteti da curs anuntului de pe site-ul Ministerului de Finante care este formulat astfel :
“Puteţi trimite propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ, supus dezbaterii publice la adresa: publicinfo@mfinante.ro, în termen de 10 zile de la publicare.
Publicat in 18 februarie 2015”
Deci mai aveti timp 3 zile sa va transmiteti opinia dv la adresa de mail specificata.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1