Subiect "calcul estimativ pensie lim v" Deschis de Mioara Danescu la data: 02/25/2015 6:15am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul estimativ pensie lim v
Scris de: Mioara Danescu la data: 02/25/2015 6:15am
Gen:f
Data nasterii:05.09.1955
Stagiul de cotizare:449 luni
Alte date:1.04.1990-1.04.2001 -grupa aIIa de munca
Intrebare:Am introdus in programul dvs datele cf carnet de munca,mai putin perioada de grupa a IIa ,deoarece nu am stiut cum sa trec ,probabil din aceasta cauza a iesit valoarea punctului de pensie foarte mica .Va rog sa ma ajutati in acest sens .Cu multumiri anticipate.
Re: calcul estimativ pensie lim v
Scris de: la pensie la data: 02/26/2015 5:52am
Regretam ca nu va putem ajuta.
Pentru a va ajuta trebuie sa identificam programul in care ati introdus datele.
Aceasta identificare o facem utilizand adresa de mail indicata de dv la crearea contului si la mesaj.
In cazul dv cautand adresa de mail data la acest mesaj nu am gasit niciun program deschis
Probabil dv ati utilizat doua adrese de mail diferite la deschiderea contului si la mesaj.
Reveniti cu un mesaj nou la care utilizati adresa de mail utilizata la deschiderea contului pentru programul de calcul.
Scris de: Mioara danescu la data: 02/26/2015 7:34am
Gen:f
Data nasterii:05.09.1955
Stagiul de cotizare:450 luni
Alte date:
Intrebare:
calculul l-am facut pe adresa de mail :mioara.danescu@petrom.com

Va multumesc anticipat.
Scris de: la pensie la data: 02/27/2015 8:05am
Am verificat atele introduse de dv in programul de calcul si avem urmatoarele observatii :
- Sporul de vechime inainte de aprilie 1992 este calculat si introdus corect.
2 Pentru ca sporurile in % si suma fixa introduse in program dupa martie 1992 trebuie sa prezentati adeverinta.
3 In perioada august 2003 – aprilie 2004 ati introdus salarii mai mari cu un ordin de marime (de peste zece ori) mai mare decat salariile anterioare si dupa aceasta perioada si mai mari decat limitele prezentate de noi pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/limitarea-salariului-luat-in-calculul-pensiei.php
Presupunem ca este o eroare favorizata si de faptul ca in acea perioada in caseta nu sunt afisate mai mult de 8 cifre.
Va propunem ca sa faceti click pe butonul “Datele introduse” de pe oricare pagina de date si sa verificati datele introduse. Daca in adevar in acea perioada ati castigat salarii mai mari decat limitele specificate de noi introduceti in calcul aceste limite.
4 Dupa efectuarea corectiilor de mai sus pentru un calcul corect al pensiei procedati astfel :
- Calculati punctajul mediu anual impartind punctajul total realizat la stagiul dv complet de cotizare de 30 ani si 2 luni (30,16667)
Ex 62/30,16667 = 2,05525 puncte
- Calculati punctajul mediu anual corctat inmultind punctajul mediu calculat mai sus cu indicele de corectie stabilit pe anul 2015 de 1,07
Ex 2,05525 X1,07 = 2,19912 puncte
- Calculati valoarea pensiei inmultind punctajul mediu anual corectat cu valoarea punctului de pensie din 2015 de 830,20
Ex 2,19912 X 830,20 = 1825,71 lei rotunjit 1826 lei
Observatie.
Datorita faptului ca ati introdus date pentru o perioada viitoare programul va introduce o eroare care se va diminua pana la data in care depuneti dosarul de pensionare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1