Subiect "pensie" Deschis de V. G. la data: 03/09/2015 12:04pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: V. G. la data: 03/09/2015 12:04pm
Gen:F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:Sunt pensionar la limita de varsta din 09/2012
Intrebare:Daca cer recalcularea pensiei pt. perioada 03/1980 si 04/2001 din salariile brute realizate in aceasta perioada in fiecare luna care sunt diferite de ceea ce au luat in calcul cand au calculat pensi se realizeaza? Am de la intreprinderea unde am lucrat adeverinta cu aceste salarii brute pt. fiecare luna si mentiunea ca s-a platit de angajator la pensii din aceste salarii brute. Va rog sa-mi spuneti din experienta dv. e necesar sa fac acest lucru? Mentionez ca toate veniturile sunt mai mari fata de ce au luat in calcul conform buletinului pe care il am. Cum ati proceda daca ati fii in situatia mea?
Va multumesc
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 03/10/2015 9:27am
Regretam dar nu avem elementele necesare unei analize.
Pentru a va putea da un sfat trebuie sa stim pentru ce ati castigat diferenta de salariu care nu a fost introdusa in calcul.
In acea perioada au fost anumite sume care conform legislatiei de atunci nu intrau in baza de calcul a pensiei. Cititi mai multe pe pagina de pe site de la adresa :
. http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Daca sumele in discutie au fost castigate in acord aveti sanse sa fie introduse in calculul pensiei daca deschideti o actiune in justitie (la tribunal) in care invocati decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nr. 19/2011.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1