Subiect "Ajutor!" Deschis de Angelina la data: 03/13/2015 5:02am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Ajutor!
Scris de: Angelina la data: 03/13/2015 5:02am
Gen:f
Data nasterii:25.03.1955
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare: mi-am deschis cont la dvs cu e-mail-ul de mai sus si nu reusesc sa ma loghez.... apare mesajul : Exista o eroare in datele introduse! introduc e-mail si parola correct si tot acelasi msg apare ...... ce pot sa fac? nu vreau sa-mi deschid alt cont fiindca deja am completat o perioada din stagiu pentru calculul pensiei. ...... si apoi ...... nu am alta adresa de mail...... banuiesc ca nu pot sa am 2 conturi pe aceiasi adresa de mail ?!!
Re: Ajutor!
Scris de: la pensie la data: 03/14/2015 4:19pm
Procedurile de intrare in contul pentru utilizarea programului de calcul sunt urmatoarele
1. Cei care deschid un cont nou, in pagina de logare apasa pe “Inregistrare/Cont Nou” si merg in alta pagina in care completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
- Confirmati Parola
Apasa pe “Inregistrare”
Aici se pot face erori numai de scriere a adresei de Email sau diferente intre cele doua casete pentru parola
2.Cei care au deja cont, in pagina de logare completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
Apasa pe “Logati-va”
Aici se pot face erori de scriere a adresei de Email, de scriere a parolei sau apasarea gresita pe “Inregistrare”
Puteti cere parola numai daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de Email scrisa la deschiderea contului
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1