Subiect "pensie anticipata" Deschis de Szigeti Iuliu la data: 03/31/2015 2:41am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie anticipata
Scris de: Szigeti Iuliu la data: 03/31/2015 2:41am
Gen:M
Data nasterii:30 august1952
Stagiul de cotizare:44 ani
Alte date: stagiu militar 14 luni din care 10 luni sint incluse in cele 44 de ani de cotizare.
Intrebare: sint logat dar nu pot intra in cont,
Re: pensie anticipata
Scris de: la pensie la data: 04/01/2015 3:27am
Conform legii pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in data de 30 august 2017 la varsta standard de pensionare de 65 ani, stagiul complet de cotizare de 35 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
In prezent aveti dreptul la pensie anticipata nediminuata deoarece aveti varsta mai mare de 60 ani si stagiul de cotizare mai mare de 43 ani fara a lua in calcul stagiul de cotizare asimilat pentru stagiul militar.
Desi am observat ca ati reintrat in cont va raspundem la intrebare.
Procedurile de intrare in contul pentru utilizarea programului de calcul sunt urmatoarele
1. Cei care deschid un cont nou, in pagina de logare apasa pe “Inregistrare/Cont Nou” si merg in alta pagina in care completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
- Confirmati Parola
Apasa pe “Inregistrare”
Aici se pot face erori numai de scriere a adresei de Email sau diferente intre cele doua casete pentru parola
2.Cei care au deja cont, in pagina de logare completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
Apasa pe “Logati-va”
Aici se pot face erori de scriere a adresei de Email, de scriere a parolei sau apasarea gresita pe “Inregistrare”
Puteti cere parola numai daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de Email scrisa la deschiderea contului
Pentru o utilizare corecta a programului cititi indrumarile date de noi pe site si cu multa atentie cele de la paginile de la adresele :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1