Subiect "corectie introducere date" Deschis de Florian PATICA la data: 04/24/2015 10:50am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
corectie introducere date
Scris de: Florian PATICA la data: 04/24/2015 10:50am
Gen:
Data nasterii:02aprilie 1950
Stagiul de cotizare:40,5
Alte date:Bucuresti-S6
Am rugamintea daca ma puteti lamuri cu 2 probleme:
Intrebare:1. am introdus datele din 1969 pana in 1982, conform carte de munca; in perioada 1978-1982 am mai avut, suplimentar si, activitati / venituri din alte locatii si pe care am vrut sa le introduc ulterior (nu le trecusem in prima faza si am vrut sa le completez ulterior - deci cand ajunsesem la completarea anului 1982); am incercat sa redeschid (pt compleetare)paginile anilor 1978...1981 dar nu am reusit; exista aceasta posibilitate ?care este procedura? sumele respective trebuie trecute in coloana din dreapta coloanei cu procent spor vechime ?
2 - desi am salvat introducerea datelor, la reintrare in aplicatie, la "logati-va", imi da mesaj de "eroare la introducerea datelor" ?!? -cum trebuie interpretat mesajul desi adresa de email si parola sunt corect introduse.
va multumesc frumos
Re: corectie introducere date
Scris de: la pensie la data: 04/26/2015 10:27am
1 La prima intrebare am incercat sa reproducem situatia prezentata de dv si nu am reusit deoarece noi am deschis paginile anuale indicate de dv (in ambele programe in care ati introdus date pana in anul 1981) facand click pe anul respectiv 1978- 1982 sau facand click pe un an anterior dupa care am comutat prin butonul “continua”. Este posibil sa fi fost o eroare momentana fie in programul nostru fie in lantul de conexiuni.
Veniturile din alte locatii le introduceti in coloana sporuri in “suma fixa”
2 Am verificat datele introduse de dv in program si am gasit urmatoarea situatie :
Ati deschis 3 conturi si 4 programe in care ati introdus date in un numar de luni astfel :
- 61, 545 si 145 luni la aceste 2 conturi si 3 programe adresa de mail este identica cu cea din mesajul de pe forum.
- 145 luni la acest cont si program adresa de mail nu mai contine cuvantul “pensionare”
Nu am observat alte erori si credem ca daca nu mai faceti erori la logare puteti intra in conturile deschise de dv.
Procedura de logare in cazul celor care au deja cont este :
In pagina de logare completeaza :
- Adresa de Email
- Parola
Apasa pe “Logati-va”
Aici se pot face erori de scriere a adresei de Email, de scriere a parolei sau apasarea gresita pe “Inregistrare”
Puteti cere parola daca aveti cont deschis anterior si vi se trimite pe adresa de Email scrisa la deschiderea acelui cont.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1