Subiect "solicitare" Deschis de PALAGHEANU STELIAN la data: 05/25/2015 3:55am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
solicitare
Scris de: PALAGHEANU STELIAN la data: 05/25/2015 3:55am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti deoarece la raspunsul anterior mi-ati comunicat ca :" Asa cum v-am precizat in raspunsul anterior recalcularea pensiei de invaliditate la modificarea gradului de invaliditate de la gr II la gr III este mult mai complexa.
Deoarece nu avem datele necesare si nici nu facem noi calcule de asemenea complexitate va vom explica modul cum se face recalcularea
1 Presupunem ca recalcularea pensiei dv s-a facut conform OUG 1/2011 in anul 2011
2 In urma recalcularii a rezultat un punctaj total de 21,66948 puncte din care :
- 4,2 puncte pentru stagiul potential de 7 ani
- 17,46948 puncte pentru perioada cat ati lucrat si perioada cat ati beneficiat de pensie de invaliditate inainte de recalculare "
Privind perioada asimilata la recalcularea pensiei de invaliditate.

Va multumesc
Cu respect
Re: solicitare
Scris de: la pensie la data: 05/26/2015 8:47am
Regretam ca a aparut aceasta nentelegere.
Pentru a face o analiza corecta este necesar sa avem datele complete si clare.
Mesajele dv anterioare s-au referit la inceput la recalcularea pensiei pentru modificarea gradului de invaliditate dar fara a da date clare cum ar fi data modificarii gradului de invaliditate, gradul de invaliditate, stagiul potential acordat in cele doua cazuri. Din aceasta cauza raspunsul nostru la aceste mesaje s-a bazat pe presupuneri si daca presupunerile nu au fost corecte nici raspunsul nu a fost corect.
Numai ultimul mesaj a fost clar cu referire la recalcularea pensiei conform OUG 1/2011 insa si in acest caz am raspuns avand in vedere prevederilor legale din domeniul public de care ne ocupam noi
Recalcularea pensiilor militarilor atat prin legea 119/2010 cat si prin OUG 1/2011 a fost facuta cu numeroase modificari aduse prin instructiuni interne nepublicate.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1