Gen:Barbatesc
Data nasterii:07.03.1956
Stagiul de cotizare:32 ani si 10 luni(vechime neintrerupta)
Alte date:Am lucrat in conditii speciale si deosebite de munca dupa cum urmeaza:5 ani,3 luni si 21 zile(Grupa I 100%);4 ani,11 luni si 29 zile(Grupa I 50%);6 ani,1 luna si 27 zile(Grupa II 75%);1 an si 10 luni(Grupa II 70%),sunt de profesie inginer(cursuri de 5 ani zi)si cu stagiul militar satisfacut la T.R.
Intrebare:Avand in vedere ultima lege intrata de curand in vigoare(L155/2015),v-as ruga sa-mi comunicati cand pot iesi la pensie la limita de varsta,cand pot iesi la pensie partial anticipata si cu ce penalizare,daca,prin ultima lege intrata in vigoare(L155/2015)s-a creat cadrul legislativ care sa stea la baza completarii stagiului min de 6 ani vechime in Grupa II,prin utilizarea unei parti din lunile neutilizate de la Grupa I si cum ma pot ajuta restul de luni neutilizate de la Grupa I pentru a mi se reduce termenul de pensionare.Va multumesc cu foarte mult respect si consideratie.Consider ca faceti un lucru extraordinar,acordand un ajutor nepretuit miilor de oameni care va contacteaza.Al.Iosub