Subiect "mod introducere date calcul" Deschis de tomescu gabriel la data: 07/06/2015 9:12am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
mod introducere date calcul
Scris de: tomescu gabriel la data: 07/06/2015 9:12am
Gen:masculin
Data nasterii:02.02.1956
Stagiul de cotizare:47ani 6 luni si 3 zile
Alte date:numai gr. 2 a si grupa deosebita
Intrebare:am introdus zilele acestea in programul de calcul salariul brut in urma sentintei tribunalului bucuresti.nu mi-a iesit corect. am inteles ca sporul de vechime trebuie introdus separat. anume cum va rog frumos???
Re: mod introducere date calcul
Scris de: la pensie la data: 07/13/2015 4:51am
Am verificat datele introduse de dv in ultimul program de calcul din cele patru completate si avem urmatoarele observatii :
- Nu ati introdus sporul de vechime asa cum explicam pe forum pe pagina de la adresa:
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Am calculat noi acest spor pe care trebuie sa-l introduceti in program si acesta este
Intre octombrie 1979 – august 1983 3 %
Intre septembrie 1983 – septembrie 1984 6 %.
Intre octombrie 1984 – septembrie 1989 9 %
Intre octombrie 1989 – martie 1992 12 %
- In perioada 01 aprilie 2001 – 30 iunie 2007 si dupa 01 ianuarie 2011 sumele pentru care s-a platit CAS si care intra in calculul pensiei au fost limitate la valorile precizate de noi la pagina de pe site de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/limitarea-salariului-luat-in-calculul-pensiei.php
Dumneavoastra ati introdus sume mai mari in anii 2001, 2002 si 2012 insa aceasta eroare nu a influentat corectitudinea calculului deoarece programul de calcul pensie limiteaza automat aceste sume.
- In pagina de intrare ati introdus un punctaj suplimentar aferent stagiilor de cotizare lucrate in grupele de munca si nu avem elemenre sa apreciem corecta calculare a lui. Daca acesta a fost calculat de catre Casa de pensie si a fost luat din decizia de pensionare presupunem ca a fost calculate corect.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1