Subiect "Buletinul de calcul pensie" Deschis de moise gheorghe la data: 07/16/2015 6:06am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Buletinul de calcul pensie
Scris de: moise gheorghe la data: 07/16/2015 6:06am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:Am primit decizia de pensionare ..../19.iunie 2015 in data de 24.06.2015(recomandata prin OP)
In data de 01.07.2015 am mers la CJP Arges pentru eliberarea buletinului de calcul pensie ptr. a verifica prin intermediul programului d-voastra de calculare pensie daca sunt datele introduce correct.Nici pana astazi nu am primit buletinul in cauza.Am contactat telephonic CJP Arges ,dar o functionara "mi-a explicat" ca pot sa introduc cererea de contestatie a deciziei de pensionare si fara buletinul de calcul..!!!Doarece L263/2010 preveda ca termnul limita de depunere contestatie <30 zile si cum "doamna' respectiva intarzie sa-mi trimita Buletinul de calcul ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc f.mult
Intrebare:
Re: Buletinul de calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 07/17/2015 4:20am
In cazul dv este o problema de birocratie pentru care nu va putem indica o solutie clara.
Trebuie sa alegeti intre doua variante :
1 Sa faceti o contestatie in termen dar neargumentata care va avea ca rezultat numai repectarea termenului de contestare
2 Sa asteptati buletinul de calcul si in cazul unei erori de calcul sa faceti o contestatie argumentata chiar daca s-a depasit termenul legal de contestatie.
Alegerea va apartine. Noi inclinam spre varianta 2 deoarece termenele sunt mai putin importante fapt dovedit prin aceea ca, Casa de pensii nu respecta niciun termen legal privind emiterea deciziilor sau raspunsul la contestatii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1