Gen:f
Data nasterii:21.07.1951
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: este o problema mai delicata . In ianuarie 2015 am actionat in instanta la Trib. Arges , Casa judeteana de Pensii cerand revizuirea punctajului avand in vedere data iesirii la pensie tinand cont de stagiul de cotizare cf. Anexei 3 la L19 , avand ca temei legal Decizia nr. 4/2011 a ICCJ . Prin Hotararea 1063 / 12 mai 2015 , Tribunalul Arges admite cererea de revizuire si obliga parata sa revizuiasca drepturile de pensie utilizand punctajul mediul anual folosind stagiu de cotizare din Anexa 3 a Legii 19 . Casa de Pensii face contestatie la Curtea de Apel Pitesti , in data de 26.05.2015 , iar in Data de 16 iun. 2015 Decizie de executie provizorie prin care se diminueaza punctajul mediu anual de la 2,26663 la 2,07666 , fara a motiva diferenta . In Data de 09 iul. 2015 emite Decizie de recuperare a sumelor incasate necuvenit pentru ultimii trei ani de la data deschiderii actiunii in instanta , fara a motiva decizia . Mergand in audienta la Casa de Pensii am aflat ca , printr-o adresa de la CNPAS s-a hotarat ca celor ce castiga procesele intentate in baza Deciziei 4/2011 a ICCJ , sa li se elimine din calcul " drepturile obtinute prin Ordonanta 100 / 2008 si cele din Legea 263 / 2010 , art. 169 , respectiv sporurile de munca " . Desi problema este lunga si complicata , sunt convins ca dvs. veti analiza cele descrise si imi veti da un punct de vedere , precizand ca acum doresc ca macar sa-mi recapat drepturile initiale . Va multumesc . Numai bine .