Subiect "pensia suplimentara" Deschis de stanescu lidia la data: 08/24/2015 1:51pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensia suplimentara
Scris de: stanescu lidia la data: 08/24/2015 1:51pm
Gen:
Data nasterii:1953
Stagiul de cotizare:41 ani
Alte date:
Intrebare:unde se trece % pensie suplimentara caci nu aveti rubrica in calculator. Este posibil sa dea erori mari calculatorul? Am sa mai incerc maine sa introduc din nou datele. Este diferenta de 300lei intre decizie si acest calculator
Re: pensia suplimentara
Scris de: la pensie la data: 08/26/2015 1:48am
Punctajul suplimentar pentru contributia la pensie suplimentara inainte de 01 aprilie 2001 este calculat de program automat fara a mai trebui introduse procente, deoarece aceste retineri au fost generale.
Am vazut ca ati deschis mai multe programe in care la o parte din ele ati introdus diferite date (de exemplu punctaj suplimentar pentru stagiu in grupa de munca).
Sfatul nostru este sa va axati pe un program sa-l individualizati si sa ne dati un mesaj atunci cand terminati introducerea datelor iar noi vom verifica datele introduse si vom face observatiile care se impun.
Calculul corect depinde nu numai de calitatea programului ci si de calitatea datelor introduse. In ceiace priveste calitatea programului nostru nu este la nivelul celui de la Casa de pensii dar daca se introduc date corecte si faceti corectiile indicate de noi eroarea se poate diminua pana la 1 – 2 %.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1